Вітання з Днем народження

z dnem narodzhennya6 вересня свій День народження відзначає
завідувачка кафедри соціальної роботи і менеджменту соціокультурної діяльності СумДПУ імені А.С.Макаренка,
канд. пед. наук, доц.
Поляничко Анжела Олександрівна! 
 
Шановна Анжело Олександрівно!
У цей святковий день висловлюємо щире захоплення Вами як справжнім професіоналом своєї справи та багатогранною особистістю. За Вашими плечима – багаторічний досвід і визнання. Ми пишаємося тим, що нам випала можливість працювати з Вами і досягати разом професійних висот. 
 
У цей визначний і урочистий день ми раді бачити Вас на підйомі науково-педагогічної діяльності, сповненою енергії та наснаги, спроможною доводити найскладніші справи до успішного завершення. Бажаємо, щоб у Вашому житті зустрічались щирі і добрі люди, а будь-які Ваші ідеї та мрії втілювались у реальність.
 
Бажаємо, щоб Ваша робота приносила Вам виключно задоволення, щоб Ви бачили вдячні очі колег і студентів, і розуміли, наскільки важливою людиною Ви є для нашого колективу! Цінуємо співпрацю з Вами - вправним керівником, досвідченим науковцем і педагогом, людиною великого серця і щирої усмішки.
 
Зичимо міцного здоров’я, щасливого життя у мирній незалежній Україні, злагоди і добробуту в родині, здійснення заповітних мрій та великих планів!