Вітання з Днем знань і початком нового навчального року

Gold school bell with school supplies on table on bright backgroundШановні освітяни, колеги, студенти! Щиро вітаємо вас з Днем знань та початком нового 2022-2023 навчального року!

Сьогодні для всіх нас розпочинається новий період освітнього життя, адже саме цього року ми вперше постали перед необхідністю продовжувати свою діяльність в умовах повномасштабного вторгнення рф на територію України. Проте, наш освітній заклад впевнено крокує вперед, реалізовуючи свої основоположні принципи: забезпечення якісної вищої освіти, втілення у життя соціально важливих проєктів та ініціатив, дотримання усіх заходів безпеки, аби наше студентство мало можливість повноцінно навчатися та готувати себе до майбутньої професійної діяльності.

У цей знаменний день бажаємо всім студентам і викладачам наполегливості й терпіння на шляху підкорення вершин знань, мудрості й порозуміння, злагоди і головне – миру! Віримо, що ваші здібності  та високі патріотичні почуття стануть запорукою нових визначних успіхів, якими безсумнівно пишатиметься Україна! Бажаємо всім міцного здоров’я, відмінного настрою, блискучих інтелектуальних досягнень та якнайшвидшої Перемоги України!