Зустріч з відповідальним секретарем Приймальної комісії СумДПУ імені А.С. Макаренка

8 червня 2022 року відбулася запланована онлайн-зустріч студентів ІV курсу спеціальностей 231 Соціальна робота, 232 Соціальне забезпечення і 028 Менеджмент соціокультурної діяльност і минулорічних випускників ОС «Бакалавр» з відповідальним секретарем Приймальної комісії СумДПУ імені А.С. Макаренка доц. Іриною ІОНОВОЮ. 

clipboard_image_cbe92b4aae9445d3.jpg    clipboard_image_7cbf013c1ae6c182.jpg    clipboard_image_461cbaf72e2a3b8f.jpg    

Основну частину зустрічі провела відповідальний секретар Приймальної комісії СумДПУ імені А.С. Макаренка доц. кафедри СРіМСКД Ірина Миколаївна ІОНОВА, яка розповіла присутнім про всі деталі вступної кампанії у 2022 році, зокрема про терміни подачі заявок на вступ та оригіналів документів; формат фахових вступних випробувань, магістерського комплексного тесту, магістерського тесту навчальної компетентності; вимог до написання мотиваційного листа тощо. До зустрічі також долучилися представники директорату ННІПП, завідувачка кафедри доц. Анжела ПОЛЯНИЧКО, викладачі та відповідальні за профорієнтацію на кафедрі СРіМСКД.

Організатори заходу сподіваються, що дана зустріч допомогла потенційним вступникам до магістратури ННІПП (зокрема, за спеціальностями 231 Соціальна робота і 028 Менеджмент СКД) отримати детальну інформацію щодо умов вступу та правил прийому в 2022 році, переваг навчання в Навчально-науковому інституті педагогіки і психології СумДПУ імені А.С. Макаренка.

До зустрічі в магістратурі!