Гостьова лекція директора Сумського обласного центру соціально-психологічної допомоги

Сучасні вимоги до якісного рівня вищої освіти передбачають використання активних методів навчання. Одним із таких методів є гостьова лекція від стейкхолдера, яка спонукає здобувачів до активної розумової діяльності і підвищує рівень засвоєння матеріалу, знайомить з практичним досвідом та актуальними проблемами, що постають перед фахівцями соціальної / соціокультурної сфер, акцентує на увагу на знаннях і навичках, якими мають володіти майбутні фахівці.

gost_lekciya_beres_2.png   gost_lekciya_beres_1.png   gost_lekciya_beres_3.png

09 лютого 2023 року на запрошення зав. кафедри, доц. ПОЛЯНИЧКО Анжели Олександрівни до здобувачів ОС Бакалавр та ОС Магістр завітали директор Сумського обласного центру соціально-психологічної допомоги Тетяна БЕРЕСЬ та соціальний педагог закладу Галина КОНДРАТЕНКО, які в рамках навчальних дисциплін «Інституційне забезпечення соціальної роботи та соціальної допомоги (0015 та 0016 гр.), «Інституційне забезпечення соціокультурної діяльності» (0018 гр.), «Організаційно-адміністративна робота в системі соціального захисту населення» (0055 гр.) провели гостьову лекцію.

Метою гостьової лекції стало ознайомлення майбутніх фахівців соціальної і соціокультурної сфер з особливостями функціонування Сумського обласного центру соціально-психологічної допомоги, напрямами і нормативно-правовим регулюванням діяльності закладу. Спікери розкрили специфіку діяльності Центру в умовах війни, висвітлили конкретні складні життєві ситуації клієнтів закладу та алгоритм роботи фахівців установи по вирішенню проблем.

Дякуємо партнерам кафедри за плідну співпрацю, цікаву доповідь і презентацію свого практичного досвіду!