Обмін гостьовими онлайн-лекціями – чудова форма професійного спілкування в умовах дистанційного навчання

На кафедрі соціальної роботи і менеджменту СКД активно використовується один з найбільш зручних варіантів обміну досвідом в умовах дистанційного навчання – гостьові онлайн-лекції. Такий формат професійного спілкування наразі є сучасним, доступним і зручним, адже гостьовим лекціям властива головна ознака традиційного семінару – інтерактивність.

Протягом листопада 2022 року відбувся обмін гостьовими лекціями між кафедрою соціальної роботи і менеджменту соціокультурної діяльності і Академією мистецтв імені Павла Чубинського (м. Київ). Зокрема, для студентів кафедри соціальної роботи і менеджменту соціокультурної діяльності була проведена онлайн-лекція на тему «Культурно-дозвіллєва діяльність дітей у дитячому оздоровчому таборі в умовах воєнного періоду» від викладача Академії мистецтв імені Павла Чубинського, модератора Міжнародної тренінгової платформи «Лабораторія Гри» Вадима МИРОШНИЧЕНКА.

clipboard_image_33b5e9b60da6a464.jpg         clipboard_image_dc66843e88feb6d6.jpg              

Своєю чергою, відповіддю кафедри соціальної роботи і менеджменту соціокультурної діяльності стала проведена викладачкою Таїсією ШЕВЧЕНКО онлайн-лекція на тему «Професійні компетентності у сфері соціокультурної анімації» для студентів ІІІ і ІV курсів спеціальності «Менеджмент СКД» Академії мистецтв імені Павла Чубинського.

clipboard_image_64239cbedcc85cfd.jpg   clipboard_image_1a98f9faaebe83f4.jpg   

Студенти й викладачі кафедри соціальної роботи і менеджменту соціокультурної діяльності висловлюють щиру вдячність нашим партнерам і сподіваються на продовження співпраці!