Наукова активність кафедри

21 жовтня 2022 р. кафедра соціальної роботи і менеджменту соціокультурної діяльності стала співорганізатором Всеукраїнської науково-практичної конференції «Сучасні реалії та перспективи соціального виховання особистості в різних соціальних інституціях», проведеної кафедрою соціальної роботи і соціальної педагогіки Харківського національного педагогічного університету імені Г.С. Сковороди.

hnpu_1.png   hnpu_2.png   hnpu_7.png

Відзначимо, що окрім нашого університету, співорганізаторами заходу стали ДНУ «інститут модернізації змісту освіти», Тернопільський національний педагогічний університет імені Володимира Гнатюка та Криворізький державний педагогічний університет.

У науковому заході, присвяченому 300-річчю з дня народження Григорія Савовича Сковороди, взяв участь студентсько-викладацький колектив кафедри соціальної роботи і менеджменту соціокульутрної діяльності на чолі із завідувачем – к.п.н., доц. ПОЛЯНИЧКО Анжелою Олександрівною. Значний інтерес в наукової спільноти викликала представлена на пленарному засіданні доповідь к.п.н., доц. ПОНОМАРЕНКО Людмили Іванівни, присвячена доволі актуальній проблематиці сьогодення «Формування соціальної активності студентської молоді через участь в діяльності громадської  організації “Ліга сучасних жінок”».  

Широку спільноту науковців і практиків, які взяли участь у конференції, поєднали не тільки розв’язання актуальних питань соціального виховання та підтримки населення в сучасних умовах, а й незламна віра в те, що освіта, знання й наполеглива якісна праця збережуть Україну.

Колектив кафедри соціальної роботи і менеджменту соціокультурної діяльності висловлює щирі слова вдячності організаторам конференції за запрошення до співпраці та участі в науково-практичному заході, присвяченому надзвичайно актуальним соціальним проблемам сьогодення!