Зустріч з фахівцями Центру професійно-кар'єрної орієнтації та вступу на навчання

14 лютого 2023 року відбулася онлайн-зустріч студентів випускних курсів ОС «Бакалавр» з фахівцями Центру професійно-кар'єрної орієнтації та вступу на навчання СумДПУ імені А.С. Макаренка з питання реєстрації на курси іноземної мови для вступу на ОС Магістр (за програмою єдиного вступного іспиту з іноземної мови). До зустрічі, яку ініціювала заступниця диреткора ННІПП з виховної і профорієнтаційної роботи доц. Ірина ІОНОВА, доєдналися і студенти випускного четвертого курсу кафедри соціальної роботи і менеджменту соціокультурної діяльності.

Метою зустрічі було інформування майбутніх магістрантів щодо підготовки до складання Єдиного вступного іспиту (ЄВІ) та вступ до магістратури у 2023 році.

clipboard_image_8a94953f0bb613b8.jpg   clipboard_image_9f3b9a723ce747ea.jpg   clipboard_image_581ed99faa92fdbd.jpg

ЄВІ складається із двох блоків:
1. Тест загальної навчальної компетентності (ТЗНК);
2. Тест з іноземної мови (англійської, німецької, французької, іспанської).

Для успішної підготовки до ЄВІ, а саме до блоку тесту з іноземної мови, Центр професійно-кар’єрної орієнтації та вступу на навчання організовує підготовчі курси, на яких майбутні вступники за ОС Магістр ознайомляться з вимогами, структурою завдань, актуалізують опорну лексику з тем, які затверджені програмою єдиного вступного іспиту з іноземних мов, а також опрацьовують граматику англійської мови відповідно до даної програми.

На зустрічі фахівці Центру також надали студентам інформацію щодо інтернет-ресурсів, де вони можуть ознайомитися із програмами ЄВІ, ТЗНК, ЄФВВ, а також зі зразками тестів минулих років, пройшовши які студенти можуть оцінити свій рівень мовної підготовки.

Запрошуємо долучитися до наших підготовчих курсів

Зареєструватися на підготовчі курси до ЗНО/НМТ можна тут:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf3ETEUpTnDfsppE3eDb6W7fFIRv0sDTKtCmhHB-oGo_bqP-A/viewform?fbclid=IwAR2Kt-HI7DdmbsyM1oyLfUW51-LHVjG6zkccy6lbEvzjX1BhNyCBwNuM9YI

Зареєструватися на курси з іноземної мови для вступу за ОС Магістр можна тут:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScRKky4iWE5EGZgWyw27WWmBAsyATfxpXFiTZlZugXSttojTg/viewform?fbclid=IwAR1M1ry1u3E9Nd0qzcZYdfOdkGIJCw3LJlmTOgQUOt223OB7aFfXixoWDB4

Бажаємо слухачам продуктивного навчання на підготовчих курсах та успішного складання вступних випробувань і подальшого вступу за омріяною спеціальністю!